|
|
Veganstvo nije za djecu
Posljednji odgovor: 19-07-2008, 16:17 napisao/la je lpsp. Ukupno odgovora: 55
-
27-06-2008, 16:57 |
-
lpsp
-
-
Sudjeluje od 21-07-2007
|
Jadni specistički nemoćnici!
|
|
|
Visokointeligentni Neph, nakon što sam ti nekoliko puta objasnio da komentar koji je pod mojim korisničkim imenom lpsp i koji počinje: " Vi ste svi bolesnici!!! Treba vas zatvoriti u kaveze!!!..." nije moj komentar već da mi je neki jadni nemoćni specista u nedostatku argumenata pokušao podvaliti, ti dalje tvrdiš da sam to ja napisao, nazivajući me paranoidnim shitzofrenikom!!! Nemoj misliti da se ja ljutim na ovakve uvrede i podvale! Bio bi notorna budala kada bi se zbog tvojih uvreda ljutio! To mi je samo kompliment s obzirom od koga dolazi! Onaj lažni komentar nebi ni u najvećem ludilu napisao, i sve što je napisano protivno je mojim stavovima! Svatko tko je dobronamjeran, nakon mog objašnjenja znati će da se radi o jadnom specističkom podvaljivanju! S obzirom da i dalje podvaljuješ, evo dokaz da taj komentar nisam ja napisao, i onda će svakome biti jasno tko si: Kada se klikne na: "Kompletna rasprava o temi na forumu", onda ispod svakog mog komentara sa lijeve strane piše: 12 postova. U onom lažnom "mom" komentaru piše 0 postova! Kada se klikne na bilo kojem mom komentaru gdje piše: lpsp, vidi se da sam učlanjen 21. 07. 2007. Onaj nemoćni specistički jadnik koji se koristio mojim korisničkim imenom, učlanjen je 25. 06. 2008! Što se tiće članka o pothranjenosti djece, Satyriani je o tome već napisao u svom komentaru.
|
|
-
27-06-2008, 20:27 |
-
Neph
-
-
Sudjeluje od 20-07-2007
|
Ti nisi čak ni najmanje svjestan koliko si jadan i patetičan, jelda? Vjerojatno si jedan od onih kojima se svi smiju iza leđa a on ništa ne kuži i dalje melje po svome ko gluha kuja...žalim te! E da, da te pitam nešto...jesi ti ikada čuo za SPECIZAM? :)))))))))))))))
|
|
-
28-06-2008, 17:47 |
-
lpsp
-
-
Sudjeluje od 21-07-2007
|
Visokointeligentni Neph, onaj jadni lažni komentar od nekog nemoćnog speciste koji je koristio moje korisničko ime, prijavio sam adminu, i kao što možeš vidjeti, komentar je skinut! Međutim, nakon što je dokazano da se se radi o podvali sa ciljem da me se diskreditira, ti i dalje buncaš, vrijeđaš...!!! To je bahati, umišljeni stil izražavanja, kojem komentar nije potreban, jer sve govori o sebi! Pitaš me jesam li ikada čuo za specizam?!?! Ako taj pojam koristim u svojim komentarima, zbog čega me onda to pitaš?!?! Temeljna knjiga o specizmu je OSLOBOĐENJE ŽIVOTINJA, Petera Singera. U njoj je detaljno objašnjena povijest specizma, a sam specizam je temeljito raskrinkan!
|
|
-
28-06-2008, 18:00 |
-
lpsp
-
-
Sudjeluje od 21-07-2007
|
"I dok s jedne strane javnost prima negativne poruke o pokretu za prava životinja, ona druga, pozitivna strana teško da ikada bude isprićana. Uz rijetke iznimke, aktivisti za prava životinja pobornici su ljubavi i sklada u obitelji i prema prirodi, pobornici su ljudskih prava i pravičnosti, ljudskih sloboda i jednakosti, pobornici su suosjećanja i pomaganja onima kojima je potrebna pomoć, pobornici su mira i tolerancije, pobornici su osobite brige za osobe sa posebnim potrebama ( djecu, nemoćne, starije osobe...itd. ), pobornici su čistog, održivog okoliša. Oni su pobornici prava djece naše djece - naših budućih naraštaja. Stoga nam dozvolite da stanemo na kraj neistinama koje šire glavni industrijski iskorištavaći životinja o "EKSTREMISTIMA ZA PRAVA ŽIVOTINJA". Jer, radi se samo o propagandi sa specijalnim interesima kojoj je cilj onemogućiti pravićnu i informiranu diskusiju". ( Tom Regan / Empty Cages / 2004. )
|
|
-
08-07-2008, 16:35 |
-
spa.
-
-
Sudjeluje od 30-04-2008
|
New-age bullshit. Nema zdrave djece bez mesa, jaja i mlijeka. Što će oni kasnije postati, na kakvu će se prehranu odlučiti, kad odrastu, njihov je izbor! A u djetinjstvu zaslužuju ono što im je najpotrebnije. Roditelji koji ih hrane isključivo biljkama, nisu ništa drugo do li prehrambeni Jehovini svjedoci i lunatics.
|
|
-
19-07-2008, 16:17 |
-
lpsp
-
-
Sudjeluje od 21-07-2007
|
Dječje veganstvo nije "New-age bullshit", jer postoji tisućama godina. Dakle, da nema zdrave djece bez mesa, jaja, mlijeka... su specističke podvale i gluposti. Kao što sam već prije napisao, npr. u nekim istočnim zemljama ne koriste kravlje mlijeko, i nemaju problem sa osteoporozom, dok u onim zemljama gdje se kravlje mlijeko koristi , postoji problem sa osteoporozom! Što se tiće djece vegana, isto pitanje može se postaviti i većini roditelja koji nisu vegetarijanci ili vegani jer oni svojem djetetu najčešće ne ostavljaju mogućnost izbora, već se jedenje mesa u takvim obiteljima podrazumijeva kao normalno i ispravno. Više o veganskoj prehrani djece može se pročitati u knjizi dr. Benjamina Spocka: "Odgoj i njega djeteta od rođenja do puberteta".
|
|
Stranica 3 od 3 (56 zapisa)
3
|
|
|